Om oss

Familjen med det stora hästhjärtat

Om Lindgrens Hästcenter

Maria, Johan, Alexander och Elias Lindgren
Maria, Johan, Alexander och Elias Lindgren

Familjen Lindgren

Vi är en hästfamilj med drömmar om en lite större hästanläggning där hästens naturliga behov tillgodoses och hästens välbefinnande är i centrum. Familjen består av Maria & Johan samt våra två barn Alexander & Elias

Maria Lindgren

Jag har haft föremånen att vara uppvuxen på hästryggen med hästkunniga föräldrar. Är utbildad ridinstruktör via Ridskolan Strömsholm och jobbar idag både med den egna verksamheten och som ridinstruktör på Örnsköldsvikortens ryttarklubb. Jag har jobbat med hästar i hela mitt liv och jobbat i stall som tex för Ludger Beerbaum. Har utbildat hästar upp till MSV dressyr och 1.20 hoppning. Genom de utbildningar och arbeten jag har haft så har jag ett brett nätverk med kontakter runt om i Sverige.

De utbildningar jag har gått är:

  • Ungdomsledarutbildning
  • Ridledarutbildning
  • Dressyrdomarutbildning i dressyrryttartest
  • Hästskötarexamen
  • Handikaputbildningar Steg 1
  • Ridlärare level 1,2 och 3 (Diplomerad level 2).
  • Empowering Coching

Maria Lindgren
Maria Lindgren

Johan Lindgren

Har inte någon direkt hästbakgrund men uppvuxen med hästar. Det blev mer och mer när jag träffade Maria och nu är jag graderad till hästskötare i stallet. Jag gör allt från köra traktor, hjälpa till med stalltjänster eller ta hand om hästarna. Jobbar som konsult och fullstack-utvecklare för XLENT.

Johan Lindgren
Johan Lindgren

Stallet

Ett varmt och välkomnande stall för den som vill känna sig hemma. Fem boxplatser, sadelkammare och fikautrymme. Vi har just kommit igång och planerna i framtid är stora.

Stallet
Stallet

Paddock

Välgjord ridbana i grunden som är på upprustning. Bra dränerat underlag som gör att banan håller sig torrt i alla väder. 40x26m i dagsläget med framtidsplaner på att kunna expandera i längd.

Paddock
Paddock

Rundkorall

När man behöver ett kortare och intensivare pass så finns rundkorralen alldeles brevid stallet.

Rundkorall
Rundkorall

Hagar

Vi erbjuder stora hagar och har möjlighet att variera mellan betes och vinterhagar.

Hagar
Hagar